10 تاکتیک برای سرعت بخشیدن به وب سایت های Odoo شما

Odoo Commerce که توسط میلیون ها کاربر در سراسر جهان شناخته شده و مورد علاقه است، اکنون نامی آشنا در صنعت است. Odoo یک پلت فرم گسترده است که با هزاران ماژول همراه است تا به شما در مدیریت برندتان کمک کند. Odoo با پوشش بسیاری از جنبه ها، از امور مالی گرفته تا منابع انسانی، از تولید تا CRM، و فراتر از آن، هر عاملی را در زنجیره عملیاتی یک کسب و کار ارائه می دهد. با همه آنچه گفته شد، جای تعجب نیست که چرا ویژگی های تجارت الکترونیک Odoo و Odoo توسط توسعه دهندگان و کارشناسان تجاری متعددی برای ایجاد یک اکوسیستم منبع باز و فعال استفاده می شود.
ما دوست داریم در مورد عملکردهای تجارت الکترونیک Odoo و خدمات توسعه Odoo بیشتر بگوییم، اما مقاله امروز برای این منظور در اینجا نیست. می‌توانید در اینجا درباره پلتفرم جذاب بیشتر بدانید: دلیل اینکه چرا باید به نسخه Odoo 15 ارتقا دهید.

سرعت سایت چیست؟

سرعت سایت که به عنوان سرعت وب سایت یا عملکرد وب سایت نیز شناخته می شود، اصطلاحی است برای توصیف سرعت بارگذاری که یک مرورگر می تواند برای یک صفحه وب خاص تولید کند. تعریف به همین سادگی است، اما آنچه پشت آن می گذرد کاملاً پیچیده، فنی و سخت است. سرعت سایت نیز به عوامل زیادی بستگی دارد و تنها راه برای حفظ سرعت مطلوب، حفظ همه آنها در هر زمان است. کمی دیگر به این عوامل باز خواهیم گشت.

چرا سرعت سایت اهمیت دارد؟

تصور کنید برای رفتن به جایی سوار ماشین خود شده اید، اما به دلیل ترافیک سنگین نمی توانید این کار را انجام دهید. آزار دهنده است، درست است؟ برای مثال، این سناریو را روی یک وب‌سایت تجارت الکترونیک Odoo اعمال کنید، و در آنجا دلیل اهمیت سرعت سایت برای دنیای اینترنت را دارید.

وب سایتی با سرعت پایین مطمئنا کاربران و بازدیدکنندگان خود را از خود دور می کند. علاوه بر این، می تواند به معنای رتبه پایین موتورهای جستجو، ترافیک سایت ضعیف و نرخ تبدیل بد باشد. در مقابل، یک سایت سریع و موثر ترافیک بسیار بهتری را دریافت می کند و در کل از مخاطبان خود استقبال زیادی می کند.

نرخ تبدیل

دنیای فناوری نرخ تبدیل را به عنوان نرخی تعریف می کند که کار مورد نظر در یک وب سایت انجام می شود. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که کاربران علاوه بر لذت بردن از سایت‌های سریع، نسبت به زمانی که در سایت‌های کند هستند، تبدیل بسیار بیشتری دارند. مطالعه اخیر متا نشان داد که بهینه سازی صفحات وب برای سرعت می تواند نرخ پرش را تا 56٪ بهبود بخشد. AutoAnything یکی از این نمونه های موفق است. این شرکت با 13 درصد افزایش فروش، به لطف کاهش 50 درصدی زمان بارگذاری در صفحه خود، به رشد چشمگیرتری دست یافت.

در عین حال، اصطلاح دیگری نیز داریم: نرخ پرش. این نشان دهنده تعداد کاربرانی است که پس از انجام تنها یک کار یک وب سایت را ترک می کنند. مورد محتمل در اینجا این است که آنها روی یک پنجره کلیک می کنند یا برگه را باز می کنند، اما باید فوراً کلیک کنند زیرا بارگیری سایت زمان زیادی می برد. به گفته بی بی سی، کسب و کارهای دیجیتال ممکن است به ازای هر ثانیه اضافی که سایتشان برای پردازش نیاز دارد، حدود 10 درصد از کل کاربران خود را از دست بدهند.

شیوه های سئو

از یک وبلاگ کوچک گرفته تا یک شرکت بزرگ، هدف از فعالیت‌های بازاریابی دیجیتال، مانند سئو، جذب افراد و آگاه کردن آنها از آنچه شما دارید است. بهترین راه برای انجام این کار، به نظر ما، این است که به مشتریان بالقوه خود در پلتفرم های آنلاین خود، اولین تاثیر عالی را ارائه دهید. اما اگر سایت تجارت الکترونیک Odoo شما کند باشد، غیرممکن خواهد بود، درست است؟ از این رو، بسیار مهم است که سایت خود را روان نگه دارید.

تجربه ی کاربر

همانطور که تاکنون چندین بار اشاره کردیم، بارگذاری سریع همان چیزی است که همه کاربران آنلاین هنگام بازدید از یک صفحه یا نگاهی به یک تجارت الکترونیکی انتظار دارند. به عنوان مصرف کننده، ما تمایل داریم یک وب سایت سریع را به قابلیت اطمینان و حرفه ای بودن تشبیه کنیم. بدون شک، سرعت نقش مهمی در تاثیر سایت شما بر مخاطبان دیجیتال دارد.

برای تایید این گفته شما را با نتیجه تحقیق کیسمتریکس آشنا کردیم. این نشان داد که 40 درصد از کاربران تنها در عرض 3 ثانیه یک وب سایت را برای همیشه ترک خواهند کرد! آنها بارگذاری آهسته را آزاردهنده می دانستند و تصوری که یک وب سایت کند روی بازدیدکنندگانش می گذارد بسیار سخت است. که نشانه بدی برای هر کسب و کاری است.

چه عواملی بر سرعت سایت تاثیر می گذارد؟

اکنون که می دانیم سرعت پایین چقدر می تواند برای یک وب سایت تجارت الکترونیک Odoo خطرناک باشد، وقت آن است که دلایل آن را بیابیم. در اینجا ما 3 مورد از رایج‌ترین عناصری را داریم که می‌توانند باعث این وضعیت شوند: وزن صفحه، شرایط شبکه و مشکلات میزبانی.

وزن صفحه

ممکن است شبیه آن نباشد، اما یک وب سایت برای کار کردن به منابع باورنکردنی نیاز دارد. از ویدیو گرفته تا عکس و گرافیک با کیفیت بالا، از فایل‌های جاوا اسکریپت عظیم تا فایل‌های پیچیده CSS، یک وب‌سایت مدرن فقط باید همه آن‌ها را داشته باشد. و با این بسته‌ها زمان بارگذاری بسیار کندتر می‌آید، یا همانطور که ما می‌خواهیم آن را بنامیم: وزن صفحه سنگین‌تر.

شرایط شبکه

حتی یک وب سایت سبک وزن که به خوبی نگهداری می شود با سرعت بارگذاری بالا می تواند در هنگام خرابی شبکه با مشکل بارگذاری مواجه شود. بنابراین، مطمئن شوید که به طور منظم وضعیت شبکه محلی، تجهیزاتی که استفاده می‌کنید و وضعیت خدمات ISP بر اتصال تأثیر می‌گذارد.

متأسفانه، کیفیت شبکه نیز برای کاربران مهم است. این وضعیتی است که هیچ توسعه دهنده ای نمی تواند برای حل آن دست دراز کند. با این حال، با تکنولوژی فعلی، برخی از تکنیک ها به شما امکان می دهند منابع وب خاصی را حتی با اتصال کم ارائه دهید. برخی از معروف‌ترین آنها عبارتند از: مینیفیکیشن، فشرده‌سازی، و شبکه تحویل محتوا یا میزبانی مبتنی بر CDN.

مشکلات هاستینگ

صحبت از میزبانی، همچنین می تواند مشکلات زیادی را با وب سایت تجارت الکترونیک Odoo شما ایجاد کند. بنابراین، در اینجا چند نکته برای شما برای جلوگیری از چنین شرایطی وجود دارد.

اول از همه، به یاد داشته باشید که پلتفرم میزبانی وب و سرور شما اهمیت دارد. آنها تأثیر زیادی بر قابلیت بارگذاری وب سایت شما دارند. به عنوان مثال، کسب و کارهای کوچک تا متوسط به دلایل اقتصادی تمایل به استفاده از سرورهای میزبانی مشترک دارند. این می تواند منجر به تضاد منابع به اشتراک گذاری در همان سرور شود و در برخی موارد به طور چشمگیری سرعت کار را کاهش دهد. شرکت‌های بزرگ یا برندهای آنلاین مبتنی بر تجارت الکترونیک Odoo، در حالی که معمولاً این کار را نمی‌کنند، باید همچنان به دنبال سرورهای خصوصی و یک برنامه میزبانی اختصاصی برای نتایج بلندمدت بهتر باشند.

ثانیا، همیشه یک شرکت میزبانی با رتبه آپ تایم بالای 99.5٪ انتخاب کنید. این نوع احتمالا فقط در طول به روز رسانی سرور با مشکل مواجه می شوند. این ایده آل نیست، اما ضروری است، زیرا سرعت بارگذاری سرور میزبان شما نیز مهم است. اگر کند باشد، هیچ راهی وجود ندارد که وب سایت شما بتواند به سرعت کار کند.

آخرین اما نه کم اهمیت، باید یک اصطلاح را در ذهن داشته باشید: تأخیر شبکه. این به مدت زمانی اشاره دارد که داده ها باید از نقطه A به نقطه B منتقل شوند. اگر داده ها مسیر طولانی را طی کنند، نرخ تأخیر شبکه بالا می رود و زمان بارگذاری سایت برای بارگذاری چنین داده هایی نیز بیشتر می شود. با این گفته، سعی کنید از تنظیماتی که مثلاً فایل‌ها در ایالات متحده و تصاویر در کانادا میزبانی می‌شوند، اجتناب کنید. مطمئناً تجربه خوبی برای مشتریان شما به ارمغان نخواهد آورد.

10 نکته بد برای سرعت بخشیدن به  تجارت الکترونیک Odoo شما

برای اغراق نیست، اما همه این مشکلات بالا را می توان با لیست نکات شگفت انگیزی که در ادامه به شما نشان می دهیم، حل کرد. آنها را کامل بخوانید، مطمئن شوید که آنها را به طور معمول اعمال می کنید، و پلتفرم تجارت الکترونیک Odoo شما برای مدت طولانی بدون مشکل اجرا می شود. کنجکاو الان؟ بیایید درست به آن بپردازیم.

وب سرور مناسب را انتخاب کنید

در اینجا یک یادآوری مهم وجود دارد: یک وب سرور مناسب برای موفقیت وب سایت های تجارت الکترونیک Odoo ضروری است. سروری که ما در اینجا به شما توصیه می کنیم از آن استفاده کنید نیز همان سروری است که خود Odoo توصیه می کند. و آن سرور NGINX است.

چرا NGINX برای وب سایت های تجارت الکترونیک Odoo مناسب ترین است؟ اول از همه، در اصل برای کنترل همزمانی بالا طراحی شده است. دارای قابلیت متعادل کننده بار شگفت انگیز و زمان توقف صفر است. NGINX همچنین فشرده‌سازی آسان GZIP و سایر عملکردهای کلیدی مانند کش و پراکسی معکوس را ارائه می‌کند. اینها دلایلی هستند که NGINX می تواند محتوای ثابت را بسیار سریعتر از سایر سرورها ارائه دهد و سرعت بارگذاری وب سایت شما را تضمین کند.

برای راه اندازی وب سرور NGINX برای سایت تجارت الکترونیک Odoo خود، باید مراحل زیر را طی کنید:

     فشرده سازی داده ها: این همان چیزی است که ما در بالا به عنوان GZIP نام بردیم.
     Keep-live: وقتی مشتری از صفحه شما بازدید می کند، مرورگر او باید اتصالات جدیدی ایجاد کند و از هر یک از فایل های موجود در سایت درخواست پاسخ دهد. این فرآیند می‌تواند باعث افزایش زمان بارگذاری صفحه و کاهش سرعت همه چیز شود. برای حل این مشکل، از HTTP keep-alive استفاده می کنیم. این عمل به یک اتصال TCP اجازه می‌دهد حتی زمانی که چندین درخواست یا پاسخ HTTP همزمان اتفاق می‌افتند باز بماند.

تعادل بار: NGINX در حال حاضر یک متعادل کننده بار HTTP بسیار کارآمد است. این بدان معنی است که سرور به طور خودکار ترافیک را توزیع می کند. در نتیجه، عملکرد و مقیاس پذیری سایت نیز به طور قابل توجهی بهبود می یابد.

فعال کردن کش: فعال کردن کش به NGINX اجازه می دهد تا پاسخ ها را از قبل ذخیره کند و از آنها برای پاسخگویی آسان استفاده کند. بدون این، NGINX باید هر بار درخواست های پروکسی را برای همان محتوا انجام دهد که البته زمان بر است.

اضافه کردن Expires Headers: بزرگترین کاربرد Expires Headers توانایی آن در کاهش تعداد دفعات دانلود فایل توسط سرور است. بنابراین، افزودن آن به سرور NGINX می‌تواند درخواست‌های HTTP آن را تا حد زیادی کاهش دهد. و همانطور که مشخص کرده‌ایم، با سرعت بارگذاری یک وب‌سایت: هر چه کمتر، سریع‌تر.

حجم وب سایت را کاهش دهید

ما در مورد وزن صفحه صحبت کرده ایم، اکنون زمان آن است که بفهمیم چگونه آن را برای سرعت بیشتر سایت کاهش دهیم. همانطور که قبلاً می دانید، هر عنصر در صفحه شما به تعداد کل کیلوبایت ها کمک می کند. بنابراین، برای روشن نگه داشتن آن، باید از همان ابتدا حواس تان باشد و فقط از مواد متوسط برای ساخت وب سایت استفاده کنید. اجتناب از جلوه های پیچیده یا گرافیک های بسیار با کیفیت بالا یکی از راه های عالی برای انجام این کار است.

ابعاد تصویر را مشخص کنید

گاهی اوقات جزئیات کوچک بیشترین اهمیت را دارند و همچنین سرعت بارگذاری وب سایت نیز صدق می کند. ابعاد هر تصویر می تواند بر سرعت عملکرد صفحه شما تأثیر بگذارد، بنابراین به آن توجه کنید. همیشه باید ارتفاع و عرض تصاویر را مشخص کنید تا مرورگر بتواند همه آنها را به‌جای جداگانه بارگذاری کند. این عوامل باید ساده باشند، به راحتی در دستگاه‌های مختلف تغییر داده شوند و برای سیستم ساده باشند که «درک» داشته باشند.

بهینه سازی پیکربندی پلت فرم

این پیکربندی تعیین می کند که یک صفحه در 90 درصد مواقع با چه سرعتی کار می کند. این امر به ویژه در مورد پلتفرم های تجارت الکترونیک صادق است. با تیم خدمات توسعه Odoo خود کار کنید تا بهترین راه‌ها برای بهینه‌سازی این عامل را بیابید. امروزه بسیاری از پلتفرم‌های تجارت الکترونیک گزینه‌های جایگزین یا اضافی را ارائه می‌دهند که تنها با کمی تلاش، مایل‌های بیشتری را برای شما به ارمغان می‌آورند.

به طور دوره ای داده های موقت را پاک کنید

خانه ای که معمولاً تمیز می شود مطمئناً مرتب تر از خانه ای است که هرگز تمیز نشده است. ظاهراً این امر در مورد وب سایت ها نیز صدق می کند. با صفحات تجارت الکترونیک Odoo، می توانید از ابزار "VACUUM" برای پایان دادن به این کار به راحتی استفاده کنید. متأسفانه، در این مقاله، فضایی برای بحث بیشتر در مورد این ابزار نداریم. همین حالا آن را بررسی کنید، تاجران و بازرگانان تجارت الکترونیک همکار ما!

نظارت بر سرعت سایت

حتی یک وب سایت سریع نیز با گذشت زمان کندتر می شود. برای اینکه تجارت الکترونیک Odoo خود را به خوبی حفظ کنید، فراموش نکنید که به طور منظم سرعت سایت را بررسی کنید. این به شما کمک می کند تا مسائل احتمالی را اسکن کنید و راه حل های به موقع پیدا کنید. اکثر سرورها ابزارهای مفیدی را برای استفاده شما در این روزها ارائه می دهند، مانند PageSpeed Insights از Google یا YSlow از Yahoo.



10 تاکتیک برای سرعت بخشیدن به وب سایت های Odoo شما
المیرا مردانی 9 اکتبر 2022
این پست را به اشتراک بگذارید
برچسب ها
بایگانی
ورود to leave a comment
چرا باید کسب و کار خود را آنلاین کنیم؟
اگر کسب و کار من آنلاین نباشد چه اشکالی دارد؟ منافع آنلاین بودن چیست و با این کار چه منافعی نصیب من و تجارتم می‌شود؟ با این مقاله همراه شوید