نحوه کار ماژول ناهار

ماژول ناهار برای مدیریت سفارشات ناهار اعضای سازمان ساخته شده که با این ماژول میتوان سفارشات را مدیریت کرد .

نحوه کار ماژول ناهار به این صورت است که کلا این نرم افزار شامل دو نقش در خود میباشد یکی نقش کسی که میخواهد غذا سفارش دهد که درواقع کارمندان هستند و با ورود به این ماژول میتوانند غذای خود را به مجموعه یا سازمان سفارش دهند .

نقش دوم در این نرم افزار نقش مدیریتی میباشد که برای مدیریت کردن درخواستهای کارمندان سازمان میباشد که این نقش باید به آشپزخانه هر سازمان داده شود تا مدیریت این نرم افزار را به عهده بگیرد 

در مرحله اول کارمندان باید سفارش غذای روزانه خود را ثبت کنند و سفارش بگذارند و ثبت کردن یک سفارش به این صورت است که وارد منوی ناهار من میشوند و مثل عکس زیر لیست غذاهای که میتواند سفارش بدهد برای آن نمایش داده میشود کافیست هر غذایی که میخواهد انتخاب کند 

بعداز انتخاب غذا یک پنجره برای آن باز میشود و در آن غذا را به سبد خود اضاف میکند و اگر مایل باشد میتوان توضیحی نیز به سفارش خود اضاف کند 

سپس همان طور که در عکس بالا میبنید آن غذا به سفارش کارمند اضافه شده و اگر مایل باشد میتواند تعداد غذا نیز با دکمه + و - کم یا زیاد کند .

زمانی که کارمند این غذا را اضاف میکند به صورت اتوماتیک هزینه غذای انتخابی کارمند از حساب کارمند کم میشود و همان طور که در عکس بالا میبینید هزینه غذا برای هر سفارش نشان داده شده است که این بسیار امکان جالبی برای دیدن هزینه های غذا میباشد . 

به این ترتیب کارمند در این برنامه میتواند سفارش ناهار یا غذای خود را بدهد . 

بعد از این نوبت به مدیر این ماژول که معمولا آشپز سازمان یا مدیر آشپزخانه سازمان میباشد که وظایف خود را در این نرم افزار انجام دهد تا کارها به درستی انجام شود . 

اول از همه مدیر این ماژول باید غذاها را تعریف کند که این کار را از منوی پیکربندی و منوی محصولات میتوان محصول جدید تعریف کرد . مانند عکس زیر :


بعد از محصول جدید نوبت به تعریف مکانها میرسد که در واقع منظور از مکان دپارتمانهای مختلف سازمان است زیرا در بعضی از سازمانها امکان دارد هر دپارتمانی نیاز به غذا نداشته باشد 

که برای تعریف مکانها از منوی پیکربندی وارد منوی مکان ها میشویم و در این قسمت میتوانیم دپارتمانهای مختلف سازمان را نیاز به دریافت غذا هستند  تعریف کرده تا کارمندان آن دپارتمان بتوانن سفارش غذا بدهند . 

بعد از تعریف مکانها نوبت به تعریف فروشندگان میرسد درواقع فروشندگان همان تامین کنندگان غذا هستند که در بعضی از سازمانها این تامین کننده گان بیرون از سازمان هستند و در بعضی از سازمانها این تامین کننده گان خوده سازمان میباشد به هر حال حتما باید یک تامین کننده در این قسمت تعریف شود . 

بعد از این باید برای تامین کننده مکانهایی ( یا دپارتمانهایی ) که میتواند غذا دهد را در خوده اون تامین کننده در منوی مکانهای آن اضاف کنیم تا لیست غذا ها برای کارمندان آن دپارتمان اضاف شود . 

سپس کارمندان میتوانند غذا سفارش دهند .

علاوه بر اینها یکی از کارهای دیگری که مدیر این ماژول باید انجام دهد  شارژ کردن حساب کارمندان است که بتوانن غذا سفارش دهند این شارژ کردن هم میتواند با نظارت حسابداری انجام شود هم میتواند با مدیر آشپزخانه انجام شود . که با توجه به حساب مشتری حساب ان را از منوی مدیر و زیر منوی cash moves  را زده و حساب کارمندان را شارژ میکند . مانند عکس زیر : 

از امکان دیگر این برنامه این است که میتوان حساب کارمندان را دیر و بررسی کرد که چقد از حساب خود را غذا سفارش داده و چقدر از حساب آنها باقی مانده است . برای این کار وارد منوی مدیر و سپس زیر منوی کنترل حساب ها میرویم در این منو میتوان لیست همه کارمندان و حسابهای آنها را دید و بررسی کرد مانند عکس زیر :


نحوه کار ماژول ناهار
علی عبداللهی 21 فوریهٔ 2024
این پست را به اشتراک بگذارید
بایگانی
ورود to leave a comment
طرز کار ماژول ناوگان در اودوو 17
مدیریت آسان وسائل نقلیه، قراردادها، تعمیرات، هزینه‌ها و رانندگان